Σοβαρό τροχαίο συνέβη λίγο πριν τις 9 χθες βράδυ στο δρόμο Ιστιαίας - Πευκί, στη θέση "Πλατανιάς". Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα αυτοκίνητο οδηγούσε ένας 50χρονος πυροσβέστης από την Ιστιαία και στο αυτοκίνητο επέβαιναν η γυναίκα του, τα δύο τους παιδιά και ένα ανιψάκι τους. Το άλλο αυτοκίνητο οδηγούσε ένας Αθηναίος με συνοδηγό έναν αλλοδαπό.

Τα δυο αυτοκίνητα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκαν μετωπικά. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Στο σημείο επικράτησε πανικός. Περιπολικά, πυροσβεστικά, ασθενοφόρα. Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να απεγκλωβίσουν τον συνάδελφό τους, την γυναίκα και τα παιδιά, καθώς και τους άλλους δυο τραυματίες από το άλλο αυτοκίνητο.

Αρχικά οι επτά τραυματίες διακομίσθηκαν στο Κ.Υ. Ιστιαίας. Λόγω όμως της σοβαρότητας της κατάστασης, αμέσως στήθηκε επιχείρηση διακομιδής στο νοσοκομείο της Λαμίας. Δρομολογήθηκε έκτακτο ferry boat από τον Αγιόκαμπο στη Γλύφα και από εκεί στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα παιδιά διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα. Πιο σοβαρά είναι τραυματισμένη η 48χρονη σύζυγος του πυροσβέστη, η οποία μπήκε αμέσως στο χειρουργείο, ενώ σοβαρά τραυματίστηκαν τόσο ο 50χρονος πυροσβέστης, όσο και ο συνοδηγός του άλλου αυτοκίνητου.

Πηγή: lamiareport.gr