Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε ο αστυνομικός Δ.Γ., ο οποίος καταδικάστηκε με 11 χρόνια κάθειρξη χωρίς κανένα ελαφρυντικό, από το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Λιβαδειάς. Πρόκειται για 48χρονο αρχιφύλακα που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας και πατέρα 3 παιδιών.

Από τον Δεκέμβριο του 2011 είχαν ξεκινήσει οι έρευνες της δικαιοσύνης, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής & Βοιωτίας.
Σύμφωνα με το βαρύ κατηγορητήριο ο αστυνομικός συμμετείχε (αρχηγικά) σε εγκληματική οργάνωση που δρούσε σε Αττική και Στερεά Ελλάδα, διαπράττοντας σωρεία κακουργηματικών πράξεων, όπως απάτες (τραπεζικές), εκβιασμούς, διακίνηση όπλων και ναρκωτικών, ένοπλες ληστείες αλλά και απαγωγές.

Μεταξύ άλλων η σπείρα διέπραξε ένοπλες ληστείες στο ΙΚΑ Λιβαδειάς, στα ΕΛΤΑ Βοιωτίας και στον όμιλο ΦΕΙΔΙΑΣ στην Αττική.
Τραπεζικές απάτες στην Alpha Bank Δόμβραινας και σε Τράπεζα της Χαλκίδας βοηθούμενοι απο γυναίκα υπάλληλο, η οποία καταδικάστηκε.

Σοκάρει η αποκάλυψη ότι ήταν οι απαγωγείς ενός επιχειρηματία στο Μαρτίνο Φθιώτιδας και ενός ανδρογύνου στην Χαλκίδα πριν 2 χρόνια. Ο Αστυνομικός επίσης συνεργαζόταν με άγνωστους αλλοδαπούς οι οποίοι αναζητούνται από την Ασφάλεια. Στο κύκλωμα συμμετείχαν άλλοι έξι Ευβοιώτες και οι τρεις από αυτούς πήραν τον δρόμο για τις φυλακές μαζί με τον αστυνομικό.

Συγκεκριμένα:

-46χρονος Χαλκιδέος πρώην Μεσίτης καταδικάστηκε σε 19 χρόνια κάθειρξη

-37χρονος Χαλκιδέος σε 11 χρόνια κάθειρξη

-26χρονος Χαλκιδεός σε 11 χρόνια κάθειρξη

Καταδικάστηκαν αλλά έμειναν εκτός φυλακής:

-Γυναίκα υπάλληλος σε τράπεζα της Χαλκίδας καταδικάστηκε σε 2 χρόνια φυλάκιση με αναστολή για απάτη. Χρηματοδοτούσε την εγκληματική οργάνωση με χιλιάδες ευρώ, κάνοντας αναλήψεις από λογαριασμούς νεκρών καταθετών!

-Νεαρός άνδρας από την Νέα Λάμψακο, καταδικάσθηκε σε 4 χρόνια φυλακή με αναστολή, για ναρκωτικά & όπλα.( γκλοπς κ.α)

Ο μοναδικός που αθωώθηκε είναι ένας Ιδιοκτήτης Ξενοδοχείου στην Αμάρυνθο.