Οικολόγοι Πράσινοι: "Δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές"


Την εκτίμησή του ότι δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές εξέφρασε ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων και περιφερειακός σύμβουλος κεντρικής Μακεδονίας, Μιχάλης Τρεμόπουλος.

«Θεωρούμε ότι όσοι σχεδίαζαν να πάνε σε εκλογές, ήδη "πατάνε φρένο", κυρίως μετά τις δηλώσεις εκπροσώπων της τρόικας», δήλωσε ο κ. Τρεμόπουλος σε ενημερωτική συνάντηση με δημοσιογράφους.

Σχολιάζοντας τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την υποβάθμιση της λίμνης Κορώνειας, σημείωσε ότι ευθύνονται «η ανικανότητα και η διαπλοκή» προσθέτοντας ότι οι ελεγκτές της ΕΕ βρίσκονται αυτές τις μέρες και πάλι στην Ελλάδα, διερευνώντας το ζήτημα. Αναφερόμενος στην απεργία πείνας των 300 μεταναστών, τόνισε ότι ζητούμενο είναι η «διαμόρφωση ευρωπαϊκού τύπου ρεαλιστικής πολιτικής» και πρότεινε, παράλληλα, τη δραστική μείωση χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων.

«Ζητούμε να μειωθεί η βουλευτική αποζημίωση και να αναρτώνται στο Διαδίκτυο τα οικονομικά στοιχεία όλων των κομμάτων», είπε, διευκρινίζοντας ότι ο ίδιος διαθέτει τη μισή βουλευτική του αποζημίωση για τις ανάγκες του κόμματος, αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει κρατικό αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του, όπως και να έχει την προστασία αστυνομικού.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο