Το σύνθημα "στήριξη των χανιώτικων προϊόντων από τους Χανιώτες", πρότεινε προς υιοθέτηση στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων, ο δήμαρχος, Μανώλης Σκουλάκης, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, σήμερα στο δημαρχείο Χανίων.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, οι εκπρόσωποι της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών παρουσίασαν στον δήμαρχο το προφίλ και τις δράσεις τού φορέα τους και ζήτησαν συνεργασία και συμμετοχή σε δημοτικές δομές και επιτροπές, που σχετίζονται με τους καταναλωτές.

Τα μέλη της Ένωσης, άλλου, πρότειναν να προωθηθούν στα σχολεία προγράμματα καταναλωτικής αγωγής, με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, τη διατροφή, την παχυσαρκία, το ποτό, το κάπνισμα, τα ναρκωτικά.

Για το συγκεκριμένο θέμα ο κ. Σκουλάκης εξέφρασε αμέριστη στήριξη, υπενθυμίζοντας ότι για την προώθηση των ζητημάτων αυτών, έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως υφυπουργός Υγείας - Πρόνοιας.

Ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξει στενή συνεργασία με την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών, καθώς, όπως είπε, θα επιδιώξει τη συμμετοχή της στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, αλλά και σε άλλες δράσεις του δήμου.