δραπέτες των Τρικάλων έφτασαν τα ξημερώματα, περίπου στις 01:50 στην περιοχή Παραβόλα της Αιτωλοακαρνανίας από όπου και έκλεψαν το αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν παρκαρισμένο και κλειδωμένο, με τα κλειδιά ωστόσο πάνω στη μίζα.

Οι δραπέτες παραβίασαν το αυτοκίνητο και ξεκίνησαν τη μηχανή με σκοπό να διαφύγουν. Εκείνη την ώρα ήταν ξύπνιος ο γιος του ιδιοκτήτη του οχήματος ο οποίος, βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του προκειμένου να δει τι συμβαίνει και είδε τους δραπέτες να φεύγουν με την όπισθεν με το αμάξι.

Οι εκτιμήσεις της αστυνομίας ότι βρίσκονταν στην Ευρυτανία και συγκεκριμένα προς της περιοχή του Προυσσού όπως και σας είχαμε από την αρχή μεταφέρει, φαίνεται να επιβεβαιώνονται καθώς οι δραπέτες προφανώς έπειτα από ώρες περπάτημα μέσα στο βουνό κατέληξαν μέσω του όρους Παναιτωλικού στο χωριό της Παραβόλας, και από την πρώτη οικία στα όρια του βουνό άρπαξαν το όχημα.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου άμεσα πήρε στην αστυνομία με αποτέλεσμα να ξεκινήσει το ανθρωποκυνηγητό μέχρι τη Φιλλιπιάδα της Άρτας όπου και βρέθηκε το κλεμμένο όχημα με σπασμένα τα τζάμια.

 O γιός του ιδιοκτήτη περιγράφει την στιγμή που ειδε τους δραπέτες να κλέβουν το όχημα.