Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση της ΠΟΕ - ΟΤΑ - Αποφασίζουν για νέες κινητοποιήσεις

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση της ΠΟΕ - ΟΤΑ - Αποφασίζουν για νέες κινητοποιήσεις

Σε νέα συνεδρίαση προχωρά το απόγευμα η Εκτελεστική Γραμματεία της ΠΟΕ - ΟΤΑ όπου θα αποφασιστεί το μέλλον των κινητοποιήσεων των δημοτικών υπαλλήλων.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε πορεία προς τη Βουλή και συγκέντρωση των εργαζομένων που διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις για τη διαθεσιμότητα και την κινητικότητα των υπαλλήλων των δήμων.

Λίγο πριν φτάσουν στη Βουλή, οι εργαζόμενοι σταμάτησαν έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ζητώντας συνάντηση με τον υπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Αφού ενημερώθηκαν πως ο κ. Μητσοτάκης δε βρίσκεται στο υπουργείο του αλλά στη Βουλή συνέχισαν την πορεία προς το Σύνταγμα.

Σήμερα οι δήμοι παραμένουν κλειστοί αφού είναι σε ισχύ η απόφαση της ΚΕΔΕ που λήφθηκε το βράδυ της Κυριακής να λειτουργήσουν μόνο οι  υποδομές πρόνοιας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΕ αποφάσισε την πραγματοποίηση, σήμερα, 24ωρης απεργίας, για το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδίοικηση.

Το βράδυ, αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου η εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας για να εκτιμήσει τα δεδομένα, που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας.

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο