Ένα ανθρώπινο δράμα εκτυλίχθηκε  στην Αμμουδιά της Πρέβεζας με έναν αλλοδαπό, Σύρο στην καταγωγή που ίσα ίσα οι δυνάμεις του του επέτρεπαν να μιλάει και πάλι με δυσκολία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr ο αλλοδαπός νεαρής ηλικίας  αδύναμος και εξαντλημένος κείτονταν στην άκρη του δρόμου.

Το... ταξίδι του για μια καλύτερη ζωή, προφανώς έχει ξεκινήσει εδώ και πολλές μέρες ίσως και εβδομάδες και δυστυχώς η κούραση αλλά και η έλλειψη τροφής τον εξάντλησαν τόσο που ήταν αδύνατον να περπατήσει. Από τις λίγες λέξεις που μπορούσε να πει φαίνεται πως ήθελε να φτάσει στη Γερμανία περπατώντας.

Για βοήθεια, σύμφωνα με πληροφορίες, έτρεξαν Ρομά που αντιλήφθηκαν την κατάστασή του και άκουσαν τα βογκητά ενώ του προσέφεραν αμέσως νερό και φαγητό όσο αυτό ήταν εφικτό.

Ταυτόχρονα προσπάθησαν να καλέσουν ασθενοφόρο προκειμένου να παραλάβει τον εξαντλημένο νεαρό και να τον οδηγήσει στο νοσοκομείο γιατί απ ότι φάνηκε η κατάστασή του έχρηζε ιατρικής βοήθειας, αφού ο νεαρός φέρεται να βρίσκονταν εκεί τουλάχιστον 4 ώρες…

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες το ασθενοφόρο στο Κ.Υ. στο Καναλάκι που βρίσκεται κοντά, δεν ήταν διαθέσιμο και έτσι κλήθηκε ασθενοφόρο από την Πάργα το οποίο παρέλαβε πριν λίγη ώρα τον αλλοδαπό νεαρό.

Ας ελπίσουμε ότι εκεί θα τον φροντίσουν και έτσι θα καταφέρει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να συνεχίσει το ταξίδι του…

Η ανθρωπιά πάντως που έδειξαν οι άνθρωποι που τον φρόντισαν ίσως και να του έσωσε την ζωή...