Ειρηνικό συλλαλητήριο διοργανώνουν απόψε το βράδυ στις  11μ.μ. οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, για να διαμαρτυρηθούν για τον τρόπο μετάδοσης του αγώνα με τον Ολυμπιακό από τη ΝΕΤ.

Μάλιστα, τα  ΜΑΤ έκαναν την εμφάνισή τους στην Αγία Παρασκευή

Οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» αποφάσισαν να βρίσκονται έξω από την ΕΡΤ τη στιγμή που θα αρχίζει η «Αθλητική Κυριακή», ενώ από το πρωί της Κυριακής υπάρχει κάλεσμα μέσω διαδικτύου και sms και αναμένεται μεγάλη παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά το κάλεσμα για το συλλαλητήριο έχει ως εξής: «Σήμερα το βράδυ, την ώρα της μετάδοσης της "Αθλητικής Κυριακής", δηλαδή στις 11 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ΕΙΡΗΝΙΚΗ συγκέντρωση όλων των οπαδών του Παναθηναϊκού, οργανωμένων και μη, έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στη Λεωφόρο Μεσογείων στην Αγία... Παρασκευή για να διαμαρτυρηθούμε για τη χθεσινή αναίσχυντη κλοπή και για τη στάση του "κράτους" και της ΝΕΤ (=νέας ερυθρόλευκης τηλεόρασης) απέναντι στα αίσχη που διαπράττει συστηματικά το καρκίνωμα της ελληνικής κοινωνίας που ονομάζεται γάβρος με την ανοχή και συνενοχή όλων των "θεσμών" και "οργάνων"!

Από τις 10 και μετά ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΕΙΡΗΝΙΚΑ! ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων Θύρας 13».

Αμέσως, με το που κυκλοφόρησε η ανακοίνωση οι υπεύθυνοι της κρατικής τηλεόρασης για να αποφύγουν τα χειρότερα, μια και εκείνη τη στιγμή θα είναι στον... αέρα και η «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ» πήραν τα μέτρα τους, καθώς ήδη από το απόγευμα έξω από τον χώρο του ραδιομεγάρου βρίσκονται διμοιρίες των ΜΑΤ.