Το e-learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), ανακοινώνει την έναρξη της ενότητας Επιμορφωτικών Προγραμμάτων με εφαρμογή των γνώσεων στην παραγωγική δραστηριότητα και την οικονομία. Τα προγράμματα συνδυάζουν τη Θεωρητική Εκπαίδευση με την Εκμάθηση Λογισμικών Προγραμμάτων και την Πρακτική Εφαρμογή τους σε Επιχειρήσεις.

Κατά τη διάρκεια τους οι εκπαιδευόμενοι αποκτούν δεξιότητες που απαιτούνται σε ένα πραγματικό περιβάλλον εργασίας αφού καλούνται να εφαρμόσουν τη θεωρία σε μελέτες περίπτωσης που σχεδιάζονται από ένα πλήθος Επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα (Beyond, Calin, Digalakis, Esperas, FairFreight, Logika, Marina Alimos, Novart, Varos Village, Viomal, Αθηναϊκοί Μικροϋπολογιστές, Εκδόσεις Διόπτρα, Εκδόσεις Καστανιώτη, Στεργίου, Χαϊδεμένος, κ.α.)

Νέα Προγράμματα Εξειδίκευσης

• Ολοκληρωμένη Διαχείριση Πελατών
( Εκμάθηση του Λογισμικού Singular Logic Galaxy CRM)

• Eπιχειρησιακός Σχεδιασμός
( Εκμάθηση του Λογισμικού Soft1 ERP)

• Αποτελεσματική Διαχείριση Προσωπικού και Μισθοδοσίας
( Εκμάθηση του Λογισμικού Altec Atlantis)

• Logistics και Διεθνείς Μεταφορές
( Εκμάθηση του Λογισμικού OrianERP Freight & Logistics)

• Λογιστική Διαχείριση
( Εκμάθηση του Λογισμικού Epsilonnet Extra Λογιστική Διαχείριση)

• Οργάνωση και Διοίκηση Μικρομ. Ξενοδοχειακών Μονάδων
( Εκμάθηση του Λογισμικού Sysco Medallion PMS)

• Αποτελεσματικό Marketing Campaign και Social Media
( Εκμάθηση του Λογισμικού Entersoft CRM)

To σύνολο των Προγραμμάτων παρουσιάζεται στη σελίδα http://elearn.elke.uoa.gr

Λόγω του τρόπου οργάνωσης των Προγραμμάτων (συνεργασία με συγκεκριμένες επιχειρήσεις) υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Για εγγραφές μέχρι 30/8/2013 ισχύει προκράτηση θέσης με 100 ευρώ και έκπτωση 5% στα δίδακτρα του προγράμματος.

Αίτηση συμμετοχής μπορούν να υποβάλουν απόφοιτοι ΑΕΙ / ΤΕΙ, καθώς και απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με σχετική ή μη εργασιακή εμπειρία.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των Προγραμμάτων στα τηλέφωνα 210.36.89.354 και 210.36.89.381, ή να στείλετε e-mail στη διεύθυνση : [email protected]