Επιδείνωση του καιρού από το βράδυ της Τρίτης με ισχυρές τοπικές καταιγίδες που θα εκδηλωθούν τις βραδυνές ώρες σε Μακεδονία και Θεσσαλία προβλέπει η ΕΜΥ. Βόρειοι άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ σε Μακεδονία και Θράκη θα εκδηλωθούν πρόκαιρες βροχές στα ορεινά, με ένταση των φαινομένων από το βράδυ της Τρίτης και τοπικά ισχυρές καταιγίδες. Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Στερεά και την Πελοπόννησο αναμένονται τοπικές βροχές ενώ από το βράδυ θα εκδηλωθούν καταιγίδες τοπικά ισχυρές σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά και Εύβοια.
 
Στην Αττική αναμένονται πρόσκαιρες βροχές στα βορειοδυτικά από το μεσημέρι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται καταιγίδες κατά τη διάρκεια της νύχτας και ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς.
 
Την Τετάρτη θα σημειωθούν κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά και νότια και τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από τη νύχτα.