Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται για σήμερα, Τρίτη.

Τα φαινόμενα στα ανατολικά θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα και από τα δυτικά.

 Αναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη: νεφώσεις με βροχές και στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές σποραδικές καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα και από τα δυτικά. Άνεμοι: ανατολικοί, βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 1 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια τις πρωινές ώρες. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι: δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: νεφώσεις με βροχές και, κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές, καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: στα βόρεια ανατολικοί, βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στα νότια νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες στις Κυκλάδες και το απόγευμα στην Κρήτη. Άνεμοι: νότιοι, νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Άνεμοι: νότιοι 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική: νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ που μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε ανατολικούς, βορειοανατολικούς. Θερμοκρασία: από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Τις πρωινές ώρες υπάρχει πιθανότητα καταιγίδας. Βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ που γρήγορα θα γίνουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 4 έως 9 βαθμούς Κελσίου.