Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και στα ορεινά θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Στο Αιγαίο θα πνέουν βοριάδες εντάσεως 6 με 7 μποφόρ.

Αναλυτικά:

Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς κελσίου και στη Θεσσαλονίκη από 20 έως 31 βαθμούς.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι τοπικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες σε ορεινές περιοχές της Μακεδονίας. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι τοπικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες σε ορεινές περιοχές. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 τοπικά βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι τοπικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες σε ορεινές περιοχές. Άνεμοι: βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 32 βαθμούς. Στα βόρεια και παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στην νοτιά Κρήτη τοπικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αίθριος. Ανεμοι:βορειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 32 βαθμούς κελσίου. Τοπικές προγνώσεις

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι 3 με 5, στα ανατολικά 6 και την ημέρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 31 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι τοπικά θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν πρόσκαιρες μεμονωμένες καταιγίδες σε ορεινές περιοχές. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 31 βαθμούς κελσίου.