Στην Σούδα κατάπλευσε το απόγευμα της Κυριακής η θαλαμηγός του Τζόρτζιο ΑρμάνιMain” και σύμφωνα με πληροφορίες, ο διάσημος σχεδιαστής ρούχων, ολοκληρώνει την Κυριακή τις διακοπές του στην Ελλάδα καθώς τη Δευτέρα το πρωί θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Γιάννης Δασκαλογιάννης» των Χανίων με το ιδιωτικό του τζετ.

O Τζόρτζιο Αρμάνι, ξεκίνησε τις διακοπές του στην Ελλάδα από το Ιόνιο και την Κεφαλοννιά και έφτασε στα Χανιά με την θαλαμηγό του και 12 ακόμη καλεσμένους του, την περασμένη Κυριακή.

Όμως ενώ ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να μείνουν δύο ημέρες στα Χανιά και στην συνέχεια να κατευθυνθούν στην ανατολική Κρήτη, τελικά φαίνεται πως απόλαυσαν τόσο πολύ τις ομορφιές και πέρασαν τόσο ωραία, που αποφάσισαν να παρατείνουν την διαμονή τους.

Έτσι, από την πόλη των Χανίων, με την θαλαμηγό “Main” ΄πήγαν στην Παλαιόχωρα και στα Σφακιά απόλαυσαν τα μπάνια στις παραλίες και τις τοπικές σπεσιαλιτέ, ενώ το απόγευμα της Κυριακής επέστρεψαν στην Σούδα.

Το γιοτ του Ιταλού μόδιστρου Τζόρτζιο Αρμάνι ονομάζεται «Main» (από την αγαπημένη μητέρα του), έχει μήκος 64 μέτρα και το αγόρασε αντί μόλις… 41 εκατομμυρίων ευρώ!

Για την κατασκευή του χρειάστηκαν τρία χρόνια, ενώ ο Ιταλός σχεδιαστής, όπως ήταν φυσικό, έχει βάλει την προσωπική του σφραγίδα στον σχεδιασμό του.

Ο Αρμάνι θέλησε το γιοτ του να ξεχωρίζει από τα άλλα πολυτελή σκάφη, γι' αυτό και το εξωτερικό του πολυτελούς σκάφους δεν έχει λευκό χρώμα, όπως συνηθίζεται, αλλά σκούρο γκρι!

Το σκάφος διαθέτει έξι καμπίνες για τους καλεσμένους και οκτώ για τα μέλη του πληρώματος και αποτέλεσε τον αντικαταστάτη του προηγούμενου σκάφους του διάσημου Ιταλού μόδιστρου, του «Mariu», το οποίο είχε μήκος πάνω από πενήντα μέτρα και χώρο για δώδεκα καλεσμένους.

Μάλιστα, για όσους θέλουν να ζήσουν χλιδάτες διακοπές εν πλω, ο Αρμάνι το ενοικιάζει αντί 180.000 ευρώ την εβδομάδα!

TAGS