Την μπλούζα της έβγαλε σε ένδειξη συμπαράστασης στους οκτώ συλληφθέντες της ΕΡΤ αλλά και την αντίδρασή της για τη σύλληψή τους η μουσική παραγωγός Μαρίνα Χατζή.

Η διαμαρτυρία στα πρότυπα της ουκρανικής οργάνωσης Femen έλαβε χώρα στο προαύλιο της Ευελπίδων την ώρα που οι οκτώ συλληφθέντες στους πομπούς της ΕΡΤ στον Υμηττό οδηγούνταν στον εισαγγελέα. 

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ έβγαλε την μπλούζα της με το λογότυπο «το αγαπημένο μου της ΕΡΤ» μπροστά στα μάτια των αστυνομικών αλλά και των υπολοίπων διαμαρτυρώμενων υπαλλήλων της ΕΡΤ.

Την ίδια ώρα, με την αυτόφωρη διαδικασία οδηγήθηκαν σήμερα στην Ευελπίδων οκτώ εργαζόμενοι της ΕΡΤ, οι οποίοι συνελήφθησαν τα ξημερώματα στον Υμηττό, όταν περίπου 70 άτομα είχαν συγκεντρωθεί σε μια προσπάθεια να ανοίξουν τον πομπό της ΕΡΤ ώστε να μεταδίδει από το κανάλι 21 στην Αττική.  

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για διακεκριμένες φθορές κατά δημοσίας περιουσίας, (κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα) και διατάραξη ασφαλείας επικοινωνιών, απείθεια, αντίσταση κατά της αρχής και απειλές κατά αστυνομικών οργάνων.

Οι συμμετέχοντες κάνουν λόγο για αναίτιες συλλήψεις και χρήση βίας από πλευράς των ΜΑΤ σε μια ειρηνική συγκέντρωση.