Χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα  που βρέθηκαν στην κατοχή ενός 42χρονου στα Νέα Κυδώνια Χανίων. Ο δράστης όμως δεν φαίνεται να συνεργάζεται με τις αρχές αφού, δεν αποκαλύπτει αν είναι κλεμμένα και τα όπλα που είχε στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες  ότι ο 42χρονος προσπαθούσε  να πουλήσει κλεμμένα χρυσαφικά,  εντόπισαν το σπίτι του στην περιοχή του Γαλατά και τον συνέλαβαν μετά από έφοδο.

Μέσα βρήκαν τέσσερα κινητά, τρία ρολόγια, έξη ασημένια δαχτυλίδια, ένα ασημένιο και ένα χρυσό μενταγιόν, ένα ζευγάρι επίχρυσα σκουλαρίκια, ένα επίχρυσο βραχιόλι, μια επίχρυση αλυσίδα, μια επίχρυση καρφίτσα μια συσκευή mp3 player, ένα βιβλιάριο συναλλαγματικών και ένα αντρικό πορτοφόλι, την προέλευση των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη ένα πιστόλι ρίψης φωτοβολίδων με θήκη και γεμιστήρα, 25 φυσίγγια κρότου για πιστόλι των 9 mm, τρία αναδιπλούμενα μαχαίρια, ένα πτυσσόμενο στιλέτο, μια θήκη πυροβόλου όπλου, ένα φυσίγγιο πολεμικού όπλου και δύο κυνηγετικά φυσίγγια, που εξετάζεται αν είναι και αυτά κλεμμένα ή αποτελούσαν το… προσωπικό του οπλοστάσιο!

TAGS