current views are: 1

1 Αυγούστου 2013
Δημοσίευση14:54

Σαχπατζίδης: «Φαντομάς» ο Άκης Τσοχατζόπουλος

«Φαντομά» χαρακτηρίζει τον Άκη Τσοχατζόπουλο ο κατηγορούμενος, επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη, Γιώργος Σαχπατζίδης, γιατί όπως είπε «είναι παντού και δεν φαίνεται πουθενά».

Δημοσίευση 14:54’
αρθρο-newpost

«Φαντομά» χαρακτηρίζει τον Άκη Τσοχατζόπουλο ο κατηγορούμενος, επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη, Γιώργος Σαχπατζίδης, γιατί όπως είπε «είναι παντού και δεν φαίνεται πουθενά».

«Φαντομά» χαρακτηρίζει τον Άκη Τσοχατζόπουλο ο κατηγορούμενος Γιώργος Σαχπατζίδης, γιατί όπως είπε «είναι παντού και δεν φαίνεται πουθενά».

Ο κατηγορούμενος, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, κάλεσε τον Άκη Τσοχατζόπουλο να πει την αλήθεια, λέγοντας:

«Θα κάνω κατάθεση ψυχής. Το οφείλω στην οικογένειά μου. Ένα ψέμα είπα στη ζωή μου και βρέθηκα στη φυλακή. Λυπάμαι που ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν αναλαμβάνει τίποτα από όσα του αναλογούν και δεν λέει τίποτα. Μας τα γκρέμισε όλα μόνος του μέσα σε έξι μήνες».

Όπως είπε ο κατηγορούμενος , αν και λόγω της συγγένειας που είχε με τον πρώην υπουργό Γ. Ακριτίδη δεν στήριζε πολιτικά τον Τσοχατζόπουλο, μετά τις εκλογές του 2004 ανέλαβε να τον βοηθήσει γιατί μετά το γάμο του η δημοτικότητα του είχε πέσει δραματικά στη Βόρεια  Ελλάδα.

«Κάποια στιγμή ο κ. Τσοχατζόπουλος μου είπε ότι υπάρχουν Άραβες και Κύπριοι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για επενδύσεις  και επειδή δραστηριοποιούμαι στο χώρο των ακινήτων με έβαλε στην εταιρεία TORCASSO (offshore μέσω της οποίας μεταβιβάστηκαν ακίνητα)», σημείωσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, ο Άκης Τσοχατζόπουλος φέρεται να του είπε πως οι άνθρωποι πίσω από τα ακίνητα τον εξυπηρετούσαν στις εκλογές οπότε έπρεπε να του δώσει μαύρα τα χρήματα.

«Το ρίσκο του μεγάλου κέρδους με κέντρισε και είπα το ναι. Αυτό το μεγάλο λάθος με κατέστρεψε και σήμερα πια τα έχω χάσει όλα», τόνισε.


σχετικα αρθρα