Νεκρός στην παραλία του Αλίμου βρέθηκε σήμερα το πρωί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καλλιθέα, Νίκος Σαλευρής. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, υπέστη καρδιακό επεισόδιο ενώ κολυμπούσε.

Ο Νίκος Σαλευρής αγνοείτο από χθες το βράδυ. Η οικογένειά του ειδοποίησε το Λιμενικό και τελικά εντοπίστηκε νεκρός σε βράχια στην παραλία του Αλίμου.  

Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ο Νίκος Σαλευρής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: 

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί. Ένα από τα πλέον εκλεκτά του στελέχη, ο Νίκος Σαλευρής, επί σειρά ετών μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Καλλιθέα, δεν βρίσκεται πλέον μεταξύ της ποδοσφαιρικής οικογένειας.

Ο απροσδόκητος χαμός του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο άθλημα. Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκφράζουν τα θερμότερα συλλυπητήριά τους στους οικείους του και στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλιθέας».

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

«O πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης, και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν τη θλίψη τους για τον απροσδόκητο θάνατο του προέδρου της ΠΑΕ Καλλιθέα Νίκου Σαλευρή και απευθύνουν στους οικείους του, αλλά και την ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλιθέας, θερμά συλλυπητήρια».