Απίστευτη είναι η τροπή που έλαβε η υπόθεση του πνιγμού των δύο αδερφών από τη Βουλγαρία, στην κεντρική αρδευτική διώρυγα του ποταμού Αλφειού στο Στρέφι της Αρχαίας Ολυμπίας. 

Από την εκδοχή του ατυχήματος φτάσαμε στο διπλό έγκλημα, αφού οι Αρχές ερευνώντας στοιχεία και ευρήματα, οδηγήθηκαν στον 13χρονο θείο των δύο παιδιών. Ο νεαρός, αδερφός της μητέρας τους, τα έσπρωξε στο κανάλι οδηγώντας τα στο θάνατο, γιατί ζήλευε όπως υποστήριξε, την αγάπη που γνώριζαν ο 7χρονος Ιβάν και ο 4χρονος Ντίνκο, από την αδερφή του και τον πατέρα του.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το ilialive.gr, το τραγικό μυστικό γνώριζε και ο παππούς των δύο παιδιών και πατέρας του δράστη το ίδιο βράδυ που συνέβη το κακό, χωρίς όμως να το αποκαλύψει στις Αρχές.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου σε συνεργασία με το Α.Τ. Πελοπίου, συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία που είχαν για την υπόθεση και ένα ρούχο, πουκάμισο που βρέθηκε μέσα στο κανάλι μαζί με τα δύο νεκρά παιδιά, οδήγησε στον 13χρονο δράστη.

«Εξετάσαμε τον 13χρονο με τον πρέποντα σεβασμό για την παιδική ηλικία και κάποια στιγμή λύγισε και ομολόγησε. Ο πατέρας του 13χρονου και παππούς των δύο παιδιών γνώριζε τι είχε συμβεί καθώς το βράδυ της Τετάρτης ο νεαρός δεν άντεξε τις τύψεις και το είπε. Όμως ο πατέρας του 13χρονου δεν ενημέρωσε κανέναν» εξήγησε ο αστυνομικός διευθυντής Ηλείας, κ. Ανδρικόπουλος. 

Ο 13χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας.

TAGS