Ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελιοδικείο Πολυγύρου στην κόρη του ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου στη Χαλκιδική που συνελήφθη επειδή ο πατέρας της αδιαφόρησε για το 48ωρο λουκέτο που επέβαλλε το ΣΔΟΕ στο κατάστημα επειδή δεν εξέδιδε αποδείξεις.

Αθώο έκρινε το δικαστήριο έναν υπάλληλο ο οποίος είχε συλληφθεί για τον ίδιο λόγο.

Στις απολογίες τους και οι δυο ισχυρίστηκαν ότι δεν γνώριζαν για το 48ωρο λουκέτο και πως την απόφαση να λειτουργήσει το κατάστημα παρά το σφράγισμα πήρε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης εξαιτίας οικονομικής πίεσης που υφίστατο.

Από την άλλη, ο εκτελών χρέη προσωρινά υπεύθυνου της επιχείρησης απολογήθηκε ότι δεν γνώριζε απολύτως τίποτα για τον έλεγχο του ΣΔΟΕ και τόνισε ότι συνδέεται φιλικά με τον ιδιοκτήτη. Το δικαστήριο πείστηκε για τις εξηγήσεις που έδωσε ο τελευταίος και τον έκρινε αθώο, σε αντίθεση με την γυναίκα που κρίθηκε ένοχη και καταδικάστηκε. Μετά το πέρας της διαδικασίας άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερη. Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη του ιδιοκτήτη του κέντρου διασκέδασης που παραμένει άφαντος.