Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την μεταγωγή στο νοσοκομείο Λαμίας του βαρυποινίτη κρατούμενου στις φυλακές Δομοκού, Ανδρέα Ποφίδη.

Πρόκειται για έναν από τους κακοποιούς που σκότωσαν τους δυο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Ρέντη.Ο επικίνδυνος κακοποιός διακομίσθηκε γύρω στις 10:00΄ το πρωί στο νοσοκομείο για εξετάσεις, για κάποιο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Όσοι βρέθηκαν εκείνη την ώρα στο νοσοκομείο έβλεπαν παντού αστυνομικούς και αναρωτιόντουσαν τι συμβαίνει. Εκτός από τις εισόδους όπου ήταν εμφανής η παρουσία των αστυνομικών, υπήρχαν και πολλοί μυστικοί μέσα και έξω από το νοσοκομείο, αφού πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει ο φόβος της απόπειρας απόδρασης, με την βοήθεια συνεργών.

Όταν μάλιστα πρόκειται για κακοποιούς τέτοιας εμβέλειας είναι λογικό τα μέτρα ασφαλείας να είναι αυξημένα, μετά μάλιστα και τα σενάρια που κυκλοφόρησαν ότι οι Αλβανοί δραπέτες σχεδίαζαν χτύπημα στο νοσοκομείο Λαμίας, όταν θα μεταφερόταν εκεί ο Αλκετ Ριζαι για εξετάσεις, ο οποίος επίσης είναι έγκλειστος των φυλακών Δομοκού.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και ο κρατούμενος επέστρεψε στο κελί του χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα.