Στα χέρια δυο ενοίκων και στην συνέχεια στα χέρια της αστυνομίας , έπεσε  ένας 28 χρόνος από τη Γεωργία, ο οποίος αφού παραβίασε την είσοδο πολυκατοικίας στις 3 τα ξημερώματα, προσπάθησε να διαπράξει κλοπές σε διαμερίσματα.

Ο δράστης έγινε αντιληπτός από δυο ενοίκους 30 και 32 ετών, οι οποίοι κατάφεραν να τον αποτρέψουν με περιπετειώδη τρόπο, καθώς ο 28 χρόνος τους έριξε αναισθητικό σπρέι και στην συνέχεια τους επιτέθηκε με κατσαβίδι αλλά αυτοί αντιστάθηκαν και τον ακινητοποίησαν.

Στη συνέχεια, οι δυο άνδρες, ειδοποίησαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι και τον συνέλαβαν και στην κατοχή του , βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ένα κατσαβίδι δεκαεννέα εκατοστών, ένας πτυσσόμενος σουγιάς ,ένα φιαλίδιο αναισθητικού σπρέι , ένας φακός, ένα αυτοσχέδιο διαρρηκτικό μεταλλικό εργαλείο, δυο γερμανικά κλειδιά , ένα ανδρικό ρολόι, μία πλαστή άδεια παραμονής αλλοδαπού στη χώρα και μία πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης.

 

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 31/1/2011 έως 19/2/2011, είχε διαπράξει στη πόλη των Χανίων, έξι κλοπές σε σπίτια , με λεία το χρηματικό ποσό των έξι χιλιάδων Ευρώ και κοσμήματα συνολικής αξίας τριάντα 31.000 Ευρώ..

Ο συλληφθείς έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών σε σωφρονιστικό

TAGS