Στον Εισαγγελέα, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 60χρονος άνεργος αυτοκινητιστής από το Καπανδρίτι, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, την ώρα που επιχειρούσε να βάλει φωτιά σε κλαδιά και ξερά φύλλα στο παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας.

Ο ίδιος αρνείται τα πάντα χωρίς όμως να δίνει πειστικές απαντήσεις και έτσι ερευνάται αν είχε σχέση με την καταστροφική πυρκαγιά της Βαρυμπόμπης ή άλλη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Αττικής. 

Το πρωί της Τετάρτης οδηγήθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο με υπογλυκαιμικό σοκ, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα το απόγευμα.

Ο 60χρονος συνελήφθη στις 10:30 το βράδυ της Τρίτης στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας στο ύψος του 18ου χιλιομέτρου από κλιμάκιο της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής που πραγματοποιούσε περιπολία στο σημείο. 

Ο 60χρονος είχε βγει έξω από το Ι.Χ. αυτοκίνητο του το οποίο δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας, αφού τις είχε παραδώσει, είχε περάσει την περίφραξη του δάσους και σε ένα πρόχειρο βουναλάκι που είχε στήσει από κλαδιά και ξερά φύλλα ετοιμαζόταν να βάλει φωτιά. Στο αυτοκίνητο του βρέθηκε εύφλεκτο υγρό και αναπτήρες.