Πανικό έχουν προκαλέσει στους κατοίκους της Φθιώτιδας και της Βόρειας Εύβοιας, όπου έγιναν ιδιαίτερα αισθητές, οι δύο ισχυρές δονήσεις, που σημειώθηκαν στις 12:03 (μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ) και στις 12:06 (μεγέθους 5,1 Ρίχτερ) στην περιφέρεια της Λαμίας, σε περιοχή με επίκεντρο τέσσερα χιλιόμετρα από την Αμφίκλεια.

Οι κάτοικοι της Λαμίας και των χωριών κοντά στην Αμφίκλεια βγήκαν στους δρόμους και τις πλατείες πανικόβλητοι. Οι δύο δονήσεις προκάλεσαν πτώσεις βράχων σε αρκετά σημεία της ευρύτερης περιοχής και κυρίως στις ιαματικές πηγές του Κονιαβίτη, στα Καμένα Βούρλα, όπου οι περίοικοι κάνουν λόγο για «βροχή βράχων», στην Τιθορέα και την Αμφίκλεια.

Αστυνομία, πυροσβεστική και αυτοδιοίκηση κινητοποιήθηκαν για εντοπισμό και καταγραφή τυχόν ζημιών από τη διπλή δόνηση. Έως στιγμής δεν έχουν αναφερθεί σοβαρές φθορές σε κατοικίες, πλην ενός παλαιού ακατοίκητου πλινθόκτιστου σπιτιού στο χωριό Δρυμαία, κοντά στην Αμφίκλεια. Μικρές ζημιές καταγράφηκαν και στα χωριά Ρεγγίνι και Κόμνηνα.

Σε κοινότητες κοντά στο επίκεντρο του σεισμού, σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος.