Καλό καιρό με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά περιμένουμε για σήμερα ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν και τοπικές βροχές μικρής διάρκειας στα βόρεια ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ενώ στο Αιγαίο θα συνεχίσουν να φυσάνε βοριάδες που κατά τόπους θα φτάνουν και τα 7 μποφόρ.

Αναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι κατά τόπους αυξημένες οπότε θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά της Μακεδονίας.

Άνεμοι: μεταβλητοί 2 έως 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 19 έως 35 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος Καιρός: γενικά αιθριος. τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά οπότε ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά της Ηπείρου.

Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και το μεσημέρι και απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 20 έως 36 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος Καιρός: γενικά αιθριος. τοπικες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά οπότε θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά της Θεσσαλίας.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 19 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη Καιρός: αίθριος.

Άνεμοι: βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα την ημέρα τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 23 έως 30 και στη νότια Κρήτη έως 33 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα Καιρός: γενικά αίθριος.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 23 έως 36 βαθμούς κελσίου.

Αττική Καιρός: γενικά αίθριος.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 23 έως 34 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μεγίστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε ενδέχεται στα γύρω ορεινά να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι.

Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ Θερμοκρασία: από 22 ως 33 βαθμούς κελσίου. 

Την Τρίτη και την Τετάρτη περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω μικρή άνοδο.

Αίθριο καιρό περιμένουμε και την Πέμπτη εκτός από τα βορειοδυτικά όπου θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και κατά διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία δεν θα  σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.