Κοινωνικό Φροντιστήριο για μαθητές γυμνασίου με ελλιπή παρακολούθηση μαθημάτων ή χαμηλή βαθμολογική επίδοση θα λειτουργήσει το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου στην  Αλεξανδρούπολη. Πρόκειται για μία ακόμη κοινωνική δομή του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Τα βοηθητικά μαθήματα θα είναι δωρεάν και αφορούν μαθητές και μαθήτριες από οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, οι οποίες ελέγχονται από τους κοινωνικούς επιστήμονες του Πολυκοινωνικού και που πληρούν τις προϋποθέσεις (Ε1, Ε2, Ε9, Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης, συνέντευξη και επίσκεψη στο σπίτι).

Τα μαθήματα θα διαρκέσουν από τις 19 Αυγούστου 2013 έως τις 30 Αυγούστου 2013 και θα πραγματοποιούνται σε κλιματιζόμενη αίθουσα του Πολυκοινωνικού (Καρτάλη 2, δίπλα στο νέο ΚΑΠΗ, πλησίον του 5ου Γυμνασίου), καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 6:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ..

Όσοι από τους γονείς των μαθητών και των μαθητριών επιθυμούν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν τα μαθήματα μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Αβραμίδη Παρασκευά, καθημερινά, κατά τις εργάσιμες ώρες, στο τηλέφωνο 2551029188.