Αρκετά... μακριά χέρια είχε μια 63χρονη Γαλλίδα που ήρθε στην περιοχή μας για διακοπές μαζί με την κόρη της και την εγγονή της, καθώς το πρωί της Παρασκευής σε βόλτα τους στην αγορά του Αιγίου έκλεψε 5 δαχτυλίδια από κοσμηματοπωλείο της περιοχής!

Συγκεκριμένα, η γαλλικής καταγωγής γυναίκα ήρθε από το Λόγγο, όπου διαμένει το ταξιδιωτικό γκρουπ στο οποίο συμμετέχει, στο Αίγιο μαζί με την παρέα της για μια βόλτα στα μαγαζιά. Η υπόλοιπη παρέα κάποια στιγμή πείνασε και κάθησε για φαγητό στην πλατεία Αγίας Λαύρας, ενώ η ίδια τους είπε πως θα τους έβρισκε λίγο αργότερα, γιατί ήθελε κάτι να κοιτάξει σε γειτονικό κοσμηματοπωλείο. Αφού μπήκε μέσα και προσποιήθηκε πως ενδιαφέρεται να αγοράσει κάτι, κατάφερε και άρπαξε 5 δαχτυλίδια συνολικής αξίας 4.800 ευρώ και έφυγε...σαν "κυρία"!

Για να μην διακινδυνεύσει μάλιστα να την αντιληφθεί και να την καταδιώξει ο καταστηματάρχης, πήγε γρήγορα και είπε στην παρέα της πως δεν νιώθει καλά και πως θα γυρίσει να κοιμηθεί στο ξενοδοχείο, παίρνοντας ταξί από την παρακείμενη πιάτσα. Μόνο που ο καταστηματάρχης κατάλαβε αμέσως την κλοπή και ειδοποίησε την Ασφάλεια, η οποία αξιοποιώντας τις κατάλληλες πληροφορίες, συνέλαβε λίγο αργότερα την 63χρονη και την οδήγησε στην Αστυνομική Υποδιεύθυνση Αιγίου.

Σε βάρος της γαλλικής καταγωγής γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία και η ίδια θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Τα δε κλοπιμαία αποδόθηκαν στον κοσμηματοπώλη.