Σε κλίμα βαθιάς θλίψης, συγκίνησης αλλά και οργής τελέστηκε χθες η κηδεία του 19χρονου Θανάση που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων σε τρόλεϊ στο Περιστέρι.

Τραγικές φιγούρες στο τελευταίο του αντίο οι γονείς και η αδελφή του ενώ το «παρών» έδωσαν επίσης συγγενείς και φίλοι της οικογένειας, αλλά και οι «κολλητοί» του 19χρονου που είχαν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μηνύματα στη μνήμη του.

«Έφυγες άδικα από τη ζωή αδελφούλη μου, μας λείπεις πολύ, εκδίκηση θα πάρουμε άγγελέ μου» υπόσχεται η αδελφή του από το προφίλ της στο Facebook.

«Καλό ταξίδι Μπαζ» συμπληρώνει η φωτογραφία με τη μαύρη κορδέλα που έχουν προσθέσει όλοι οι φίλοι του. Ως «Μπαζ» τον ήξεραν οι περισσότεροι στο Περιστέρι, αναφέρει το «Έθνος του Σαββάτου» εξαιτίας της αγάπης του στην ταινία κινουμένων σχεδίων «Toy Story».

«Ξάδελφε καλό ταξίδι… Πλέον ο κόσμος σου είναι καλύτερος από αυτόν που έζησες μέχρι το τελευταίο σου λεπτό… Σ’αγαπάμε γοριλάκο» αναφέρει στην ανάρτησή του ο ξάδελφος του και συμπληρώνει. «Θα βρεθούμε ξανά. Όταν το βλέπουμε το χαμόγελο των ανθρώπων, συνήθως λέμε ότι είναι απλώς μάσκα. Αλλά εσύ δεν φόραγες ποτέ τη μάσκα όπως άλλοι. Το πραγματικό σου πρόσωπο έδειχνες και δεν φοβόσουν τίποτα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα πράγματά μας και τα παιδικά μας χρόνια που περάσαμε μαζί».