Επίθεση με σπρέι πιπεριού από άγνωστο δέχτηκε ένα ζευγάρι στην Αλεξανδρούπολη. Ενώ βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Σολωμού και Καποδιστρίου (γωνία του δρόμου της ΔΕΗ με τον δρομο επί του οποίου βρίσκεται το κτίριο της ΔΕΥΑ), ξαφνικά ένας νεαρός άντρας γύρω στα 30 εμφανίστηκε μπροστά τους και άρχισε να τους ψεκάζει με σπρέι πιπεριού.

Πρώτα ψέκασε τη γυναίκα και στη συνέχεια τον άντρα. Μάλιστα ο 30χρονος αφού τους ψέκασε, άρχισε να γελάει ενώ στη συνέχεια τους ρώτησε εάν αισθάνθηκαν τίποτα. Δε σταμάτησε όμως εκεί, αλλά τους ψέκασε με το σπρέι και δεύτερη φορά. Ο σύζυγος προσπάθησε να αντιδράσει κλωτσώντας τον 30χρονο "στα τυφλά".

Τότε ο δράστης έφυγε, περνώντας στην απέναντι πλευρά του δρόμου, όπου τονπερίμενε ένας άλλος άντρας γύρω στα 40 σύμφωνα με τις πληροφορίες και εξαφανίστηκε.

Το ζευγάρι σοκαρισμένο ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό. Μάλιστα το ίδιο βράδυ περίπου στη 1:00 οι δύο σύζυγοι κλήθηκαν από την αστυνομία και βρέθηκαν στο τμήμα για αναγνώριση υπόπτων. Ωστόσο δεν ήταν κανένας από αυτούς ο δράστης,

Πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο περιστατικό για την Αλεξανδρούπολη, γι' αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους πολίτες,