Με την οργή του κόσμου βρέθηκαν αντιμέτωποι χθες το βράδυ στη Μαραθόπολη Μεσσηνίας δύο ελεγκτές του ΣΔΟΕ σε έφοδό τους σε καφέ - ουζερί του κεντρικού πεζόδρομου του χωριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Θάρρος», οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ, ένας άνδρας και μία γυναίκα, γύρω στις 9 το βράδυ, κι ενώ στη Μαραθόπολη δεν έπεφτε καρφίτσα καθώς ήταν σε εξέλιξη η «Γιορτή Σαρδέλας»,  μπήκαν σε καφέ - ουζερί και ξεκίνησαν να ελέγχουν τα χαρτιά και τα βιβλία του καταστήματος.

Θαμώνες και πολίτες που έκαναν τη βόλτα τους και αντιλήφθηκαν την παρουσία του κλιμακίου ελεγκτών του ΣΔΟΕ, αντέδρασαν ειρωνικά και τους φώναξαν. Οι ελεγκτές συνέχισαν τον έλεγχο, κάνοντας φύλλο και φτερό, χαρτιά, τιμολόγια και βιβλία του καταστήματος.

Γύρω στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα, μετά από τρεις ώρες, ολοκλήρωσαν τον έλεγχο και όταν αποχωρούσαν, «λιντσαρίστηκαν» με ειρωνικά σχόλια και βαριές εκφράσεις από κόσμο που, στο μεταξύ είχε πληροφορηθεί για τον έλεγχο, και ήταν στον πεζόδρομο για να εκφράσει την αντίδραση και τη διαμαρτυρία του.
 

TAGS