current views are: 1

22 Αυγούστου 2013
Δημοσίευση20:37

Η ελληνική γαστρονομία… πάει στη ΔΕΘ

Μια «γεύση» από την ελληνική παραγωγή τροφίμων και κρασιών θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν οι επισκέπτες της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), στο πλαίσιο της θεματικής έκθεσης για την ελληνική γαστρονομία, που θα φιλοξενηθεί στο περίπτερο 14.

Δημοσίευση 20:37’
αρθρο-newpost

Μια «γεύση» από την ελληνική παραγωγή τροφίμων και κρασιών θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν οι επισκέπτες της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), στο πλαίσιο της θεματικής έκθεσης για την ελληνική γαστρονομία, που θα φιλοξενηθεί στο περίπτερο 14.

Μια «γεύση» από την ελληνική παραγωγή τροφίμων και κρασιών θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν οι επισκέπτες της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), στο πλαίσιο της θεματικής έκθεσης για την ελληνική γαστρονομία, που θα φιλοξενηθεί στο περίπτερο 14.

Η έκθεση, με θέμα «Γωνιά Γαστρονομίας – Ελλάδα, του κόσμου οι Γεύσεις», που περιλαμβάνει τρόφιμα, κρασιά και ποτά, αποτελεί μια καινοτομία της Helexpo-ΔΕΘ, καθώς διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος, στην 78η ΔΕΘ (7 – 15 Σεπτεμβρίου 2013).

Θα «καταλάβει» ένα ολόκληρο περίπτερο και έχει στόχο να αποτελέσει χώρο συνάντησης Ελλήνων παραγωγών του κλάδου με τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της Έκθεσης.

Η διοργάνωση αυτή θα δώσει, παράλληλα, την ευκαιρία στους παραγωγούς να προβάλλουν και να πουλήσουν άμεσα τα προϊόντα τους (λιανική και χονδρική πώληση), αλλά και να αναζητήσουν συνεργάτες ανάμεσα στους επισκέπτες επαγγελματίες που θα προσκληθούν.


σχετικα αρθρα