current views are: 1

23 Αυγούστου 2013
Δημοσίευση06:34

Εξέπνευσε ηλικιωμένη που έπεσε σε γκρεμό

Δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή η  γυναίκα που έπεσε σε γκρεμό στο Λεχούρι Καλαβρύτων Αχαΐας στις 20 Αυγούστου ενώ μάζευε ρίγανη.

Δημοσίευση 06:34’
αρθρο-newpost

Δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή η  γυναίκα που έπεσε σε γκρεμό στο Λεχούρι Καλαβρύτων Αχαΐας στις 20 Αυγούστου ενώ μάζευε ρίγανη.

Δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή η  γυναίκα που έπεσε σε γκρεμό στο Λεχούρι Καλαβρύτων Αχαΐας στις 20 Αυγούστου ενώ μάζευε ρίγανη. Η γυναίκα που είχε επισκεφθεί τον τόπο καταγωγής της , για να παραθερίσει λίγες μέρες, είχε ανασυρθεί από την πυροσβεστική σε κρίσιμη κατάσταση και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Τρίπολης.

Σήμερα στις 04.50 άφησε την τελευταία της πνοή.

Η γυνάικα φαίνεται ότι έχασε την ισορροπία της στο συγκεκριμένο δύσβατο ορεινό σημείο της περιοχής του βουνού Ερύμανθου και έπεσε σε χαράδρα βάθους περίπου 60 μέτρων.

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το thebest.gr, ο αναπληρωτής διευθυντής του Κέντρου Υγείας Κλειτορίας Θόδωρος Ρογδάκης, ανέφερε ότι το Κέντρο Υγείας της Κλειτορίας και ο εφημερεύων ιατρός Σπύρος Καπράλος – μικροβιολόγος, αμέσως επιλήφθηκαν του περιστατικού αφ’ ότου ειδοποιήθηκαν, μόλις πήραν την κλήση επείγοντος περιστατικού του ΕΚΑΒ.

Η γυναίκα έχει διακομιστεί λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας της και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολςη, με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικες κακώσεις .

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων, την Τρίτη 20 Αυγούστου 2013 και περί ώρα 20.10΄, η Υπηρεσία μας δέχτηκε κλήση για διάσωση τραυματισμένου ατόμου από δύσβατο σημείο, στην θέση «Κάτω Κεφαλόβρυσο» στο όρος Ερύμανθος στην Τοπική Κοινότητα Λεχουρίου του Δήμου Καλαβρύτων.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων άμεσα οργάνωσε ομάδα διάσωσης οκτώ (8) ατόμων, η οποία εντόπισε σε δύσβατο και απόκρημνο σημείο σε υψόμετρο 1100 μ. και ανέσυρε σοβαρά τραυματισμένη την Ρ.Α. 60 ετών κάτοικο Αθηνών.

Η τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Κ.Υ. Κλειτορίας στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.


σχετικα αρθρα