Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν δίνοντας σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στα βορειοδυτικά αλλά και σε ορεινά κυρίως τμήματα των υπόλοιπων περιοχών, περιμένουμε για σήμερα Σάββατο 24 Αυγούστου. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 32 στην Κεντρική και Δυτική Ελλάδα, από 19 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι. 

Παροδικές νεφώσεις κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ. 

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα ορεινά περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι και βαθμιαία τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ. 

Την Κυριακή, ωστόσο, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Αναλυτικά, στις 25 Αυγούστου, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένεται να αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά νεφώσεις και είναι πιθανόν να σημειωθούν μεμονωμένοι όμβροι στα ορεινά, κυρίως βόρεια της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.