Ζέστη και ελαφρύ βοριαδάκι θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού την επόμενη εβδομάδα. 

Αναλυτικά για Δευτέρα και Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ηπειρωτεικά μετά το μεσημέρι υπάρχει πιθανότητα για βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα πελάγη δυτικοί, βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη το σκηνικό δεν αλλάζει και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις με μεμονωμένες καταιγίδες στα βορειοδυτικά και πιθανές βροχές στα υπόλοιπα ορεινά. Τοπικά περιορισμένες ορατότητες το πρωί στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνεόυν δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα είναι σε μικρή πτώση στα βορειοδυτικά αλλά στις υπόλοιπες περιοχές θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα.

 Για την Παρασκευή η ΕΜΥ προβλέβει γενικά αίθριο καιρό και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν μεμονωμένες βροχές στα ορεινά κυρίως της βορειοανατολικής χωράς. Άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως δυτικά και βόρεια.