Τα ονόματα των παιδιών που πληρούν τις προϋποθέσεις για να ενταχθούν στους παιδικούς σταθμούς για την περίοδο 2013-14 ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Τα τελικά αποτελέσματα με τα ονόματα των παιδιών που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής», αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, η οποία είναι και ο φορέας που είχε αναλάβει τη διαδικασία επιλογής και αξιολόγησης, ενώ σύμφωνα με τα τελικά στοιχεία ο αριθμός των επωφελούμενων παιδιών ανέρχεται στις 56.977.

Ωστόσο, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) αναμένεται να καταθέσει πρόταση για επιπλέον χρηματοδότηση προκειμένου να αυξηθεί και ο αριθμός των παιδιών που θα επιδοτηθούν.

Όπως επισημαίνεται από την ΕΕΤΑΑ, oι εντολές τοποθέτησης των ωφελούμενων γυναικών θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ έως την Παρασκευή 30/8/2013.

Οι ωφελούμενες γυναίκες θα πρέπει να τις αναζητήσουν στη δομή όπου έχουν επιλεγεί, προκειμένου να εγγράψουν το ή τα παιδιά τους μέχρι και τις 13/9/2013.