current views are: 2

27 Αυγούστου 2013
Δημοσίευση06:05

«Ματωμένος» γάμος στη Λάρισα με 13 τραυματίες

Δεκατρία άτομα, ανάμεσά τους και παιδιά, τραυματίστηκαν σε γαμήλιο γλέντι αθιγγάνων στη συνοικία Νέας Σμύρνης της Λάρισας. 

Δημοσίευση 06:05’
αρθρο-newpost

Δεκατρία άτομα, ανάμεσά τους και παιδιά, τραυματίστηκαν σε γαμήλιο γλέντι αθιγγάνων στη συνοικία Νέας Σμύρνης της Λάρισας. 

 Αιματηρή κατάληξη είχε ένας γάμος στη συνοικία αθίγγανων της Νέας Σμύρνης, στη Λάρισα, με 13 άτομα να τραυματίζονται – ευτυχώς ελαφρά – από την εκπυρσοκρότηση του κυνηγετικού όπλου ενός 44χρονου καλεσμένου, που προσπάθησε να ρίξει “μπαλωθιές”.

Το γλέντι βάφτηκε με αίμα…

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 10 χθες το βράδυ τα σκάγια μιας καραμπίνας ήταν αρκετά για να σταματήσει το γαμήλιο γλέντι στη συνοικία της Νέας Σμύρνης και να στείλουν δεκατρία άτομα, με ελαφρά τραύματα, στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Τα φώτα στο σπίτι που γινόταν ο γάμος λίγα λεπτά μετά το συμβάν έσβησαν και αμέσως έξω από το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες αθίγγανοι και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Για λίγα λεπτά οι συγκεντρωμένοι αθίγγανοι που έσπευσαν στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθούν στις οικογένειες των τραυματιών απέκλεισαν το δρόμο επί της Γεωργιάδου.

Ο 44χρονος συνελήφθη από άνδρες της ασφάλειας, ενώ αναζητείται ο πατέρας του.

 


σχετικα αρθρα