Το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης με το διαμελισμένο πτώμα που βρέθηκε μέσα σε σακούλα σκουπιδιών σε κάδο ανακύκλωσης στη Ραφήνα προσπαθούν να ξετυλίξουν οι άνδρες της Αστυνομίας. 

Όπως αναφέρει η Espresso, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, ο δράστης χρησιμοποίησε ένα πριόνι, έναν μπαλτά και ένα τσεκούρι προκειμένου να τεμαχίσει το σώμα της άτυχης γυναίκας.
 
Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε 24 ως 30 ώρες προτού βρεθούν τα διαμελισμένα μέλη της ενώ όλα τα τραύματα είναι μεταθανάτια.  Η μανία με την οποία την κατακρεούργησε ο δράστης, μαρτυρά, σύμφωνα με το δημοσίευμα που στηρίζεται σε εκτιμήσεις αξιωματικών, πρόσωπο με έντονη ψυχική διαταραχή και ενδεχομένως με άμεση σύνδεση μαζί της. 

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η δολοφονία έγινε σε άλλο μέρος και το τεμαχισμένο πτώμα της 70χρονης μεταφέρθηκε με βαλίτσες στη Ραφήνα. Η σορός της 70χρονης γυναίκας βρέθηκε σε επτά κομμάτια, μέσα σε δύο σακ βουαγιάζ κοντά στην εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους.

Το έγκλημα έγινε αντιληπτό εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας που έκανε τα δύο ανήλικα παιδιά να βρουν το ένα μέλος μέσα στην σακούλα και στη συνέχεια να ειδοποιήσουν τους γονείς τους.