Ενας 20χρονος «χτύπησε» μεταξύ άλλων σούπερ μάρκετ, διαμέρισμα, τσάντα γυναίκας σε στάση λεωφορείου, ενώ δεν δίστασε να αφαιρέσει μέχρι και τα κοσμήματα της μητέρας του για να τα πουλήσει σε ενεχυροδανειστήριο.

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε ένας 20χρονος από την Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα επιδόθηκε σε σειρά κλοπών, ακόμη και μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την έρευνα της Ασφάλειας του τμήματος της περιοχής, από το Φεβρουάριο του 2011 μέχρι και τον περασμένο Μάιο, ο συγκεκριμένος νεαρός διέπραξε τα παρακάτω αδικήματα:

μπήκε σε σούπερ μάρκετ με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με απειλή όπλου αφαίρεσε από τον ιδιοκτήτη 200 ευρώ, ενώ εξωτερικά του καταστήματος τον ανέμενε συνεργός προσπάθησε να επαναλάβει το ίδιο λίγες ημέρες αργότερα με με καλυμμένα χαρακτηριστικά προσώπου του και με απειλή μαχαιριού, αλλά δεν κατάφερε να αφαιρέσει χρήματα από την ταμειακή
διέρρηξε πόρτα διαμερίσματος και αφαίρεσε από το εσωτερικό 700 ευρώ έκλεψε από γυναίκα σε στάση λεωφορείου την τσάντα της με κινητό, προσωπικά αντικείμενα και 70 ευρώ.

Αυτό ωστόσο που προκαλεί την πιο αλγεινή εντύπωση είναι το γεγονός ότι ο 20χρονος είχε καταγγείλει στην Ασφάλεια της γειτονιάς του, στη Σταυρούπολη, ότι άγνωστοι είχαν διαρρήξει το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε και αφαίρεσαν χρυσαφικά της μητέρας του, συνολικής αξίας 4.000 ευρώ. Οπως αποδείχθηκε, η καταγγελία ήταν ψευδής, καθώς τα είχε κλέψει ο ίδιος και τα είχε πουλήσει σε ενεχυροδανειστήριο στο κέντρο Θεσσαλονίκης.