Τα δύο ιδιόχειρα σημειώματα που άφησε η 46χρονη γερμανίδα «Μήδεια» της Κέρκυρας εξετάζει η αστυνομία προκειμένου να ρίξει φως στην οικογενειακή τραγωδία που έχει προκαλέσει σοκ στο νησί.

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας στο χωριό Αντιπερνοί της Κέρκυρας για το πνιγμό της 6χρονης Γερμανίδας από τη μητέρα της. Το τραγικό περιστατικό έγινε γνωστό χθες το βράδυ όταν ο 48χρονος σύντροφος της Γερμανίδας ειδοποίησε τις αρχές ότι εντόπισε την 6χρονη κόρη του πνιγμένη στη μπανιέρα του σπιτιού τους (στο χωριό Αντιπερνοί) και απαγχονισμένη την 47χρονη φίλη του.

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών υπηρεσιών και από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας προκύπτει ότι ο θάνατος της 6χρονης αποδίδεται σε πνιγμό από την μητέρα της, ενώ στην συνέχεια η 47χρονη απαγχονίστηκε με αυτοσχέδιο βρόγχο από σχοινί. Στο σημείο κλήθηκε Ιατροδικαστής και συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών για την εξερεύνηση του χώρου.

Στο χώρο της οικίας βρέθηκαν δυο ιδιόγραφα σημειώματα, γραμμένα στη γερμανική γλώσσα, τα οποία εξετάζονται στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Εσπερίων Κέρκυρας.