Ο Καμίνης ζητεί άμεση πρόσληψη προσωπικού στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Ο Καμίνης ζητεί άμεση πρόσληψη προσωπικού στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Απαραίτητη χαρακτηρίζει την πρόσληψη προσωπικού, για τη λειτουργία των 77 δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών στο δήμο Αθηναίων, μετά και τη σημαντική μείωση των υπαλλήλων (συνταξιοδοτήσεις, δικαστικές αποφάσεις κλπ) ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
 
Ο κ. Καμίνης ανέφερε, ότι από τις 6 Μαρτίου είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες για την πρόσληψη συνολικά 326 υπαλλήλων, με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, αλλά η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς υπάρχει «μία απαράδεκτη καθυστέρηση».
 
Εξάλλου, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε κατά πλειοψηφία την πρόταση να παραταθεί έως τις 22 Σεπτεμβρίου η λειτουργία των χώρων που λειτουργούν ως θεατρικές σκηνές. Για το θέμα αυτό, ο κ. Καμίνης είπε πως η νέα παράταση κρίνεται επιβεβλημένη, λόγω της κυβερνητικής απόφασης να παύσει τη λειτουργία της δημοτικής αστυνομίας, ενώ αναφέρθηκε και στη νομοθετική πρόταση που κατέθεσε η δημοτική αρχή στα συναρμόδια υπουργεία, έτσι ώστε να μπει τέλος στην εκκρεμότητα, για την ασφαλή λειτουργία των θεατρικών σκηνών.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο