Ένας στους τρεις... αφήνει ρούχα και παπούτσια φεύγοντας

Ένας στους τρεις... αφήνει ρούχα και παπούτσια φεύγοντας

Σε ποσοστό 33% οι Ελληνες ταξιδιώτες  σύμφωνα με σχετική έρευνα της  www.trivago.gr παραδόξως ξεχνάει να πακετάρει είτε ρούχα είτε παπούτσια  φεύγοντας από το δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Στην αμέσως επόμενη θέση, το 22%, ξεχνάει  φορτιστές  κινητών,καθώς ακόμη και αν τα κινητά είναι εντελώς απαραίτητα ...φαίνεται πως δε θεωρούνται το ίδιο και οι φορτιστές τους. Στην τρίτη θέση έρχονται τα εσώρουχα με ποσοστό 20%, ποσοστό σχετικά ...μικρό αν αναλογιστεί κανείς πόσο εύκολο είναι τα εσώρουχα να διαφύγουν της προσοχής κατά το πακετάρισμα.

Σχετικά με την trivago:

Οι ταξιδιώτες βρίσκουν στην www.trivago.gr ιδανικά ξενοδοχεία στις καλύτερες τιμές χρησιμοποιώντας τα διαφορετικά φίλτρα αναζήτησης. Η trivago είναι  ένα online meta search που συγκρίνει τιμές ξενοδοχείων από περισσότερα από 160 διαφορετικά sites κρατήσεων για 750.000 ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Επιπλέον η trivago προσφέρει 82 εκατομμύρια αναφορές για ξενοδοχεία σε συνδυασμό με 14 εκατομμύρια φωτογραφίες. Πάνω 45 εκατομμύρια χρήστες το μήνα χρησιμοποιούν την trivago και καταφέρνουν να «γλιτώσουν» 5% από τα χρήματα τους κατά μέσο όρο ανά κράτηση. Η trivago GmbH έχει την έδρα της στο Ντύσσελντορφ στη Γερμανία, ιδρύθηκε το 2005 και αυτή τη στιγμή λειτουργούν 39 διεθνείς πλατφόρμες.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο