Σε ποσοστό 33% οι Ελληνες ταξιδιώτες  σύμφωνα με σχετική έρευνα της  www.trivago.gr παραδόξως ξεχνάει να πακετάρει είτε ρούχα είτε παπούτσια  φεύγοντας από το δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Στην αμέσως επόμενη θέση, το 22%, ξεχνάει  φορτιστές  κινητών,καθώς ακόμη και αν τα κινητά είναι εντελώς απαραίτητα ...φαίνεται πως δε θεωρούνται το ίδιο και οι φορτιστές τους. Στην τρίτη θέση έρχονται τα εσώρουχα με ποσοστό 20%, ποσοστό σχετικά ...μικρό αν αναλογιστεί κανείς πόσο εύκολο είναι τα εσώρουχα να διαφύγουν της προσοχής κατά το πακετάρισμα.

Σχετικά με την trivago:

Οι ταξιδιώτες βρίσκουν στην www.trivago.gr ιδανικά ξενοδοχεία στις καλύτερες τιμές χρησιμοποιώντας τα διαφορετικά φίλτρα αναζήτησης. Η trivago είναι  ένα online meta search που συγκρίνει τιμές ξενοδοχείων από περισσότερα από 160 διαφορετικά sites κρατήσεων για 750.000 ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Επιπλέον η trivago προσφέρει 82 εκατομμύρια αναφορές για ξενοδοχεία σε συνδυασμό με 14 εκατομμύρια φωτογραφίες. Πάνω 45 εκατομμύρια χρήστες το μήνα χρησιμοποιούν την trivago και καταφέρνουν να «γλιτώσουν» 5% από τα χρήματα τους κατά μέσο όρο ανά κράτηση. Η trivago GmbH έχει την έδρα της στο Ντύσσελντορφ στη Γερμανία, ιδρύθηκε το 2005 και αυτή τη στιγμή λειτουργούν 39 διεθνείς πλατφόρμες.