Σαρωτικές αλλαγές με την εισαγωγή του συστήματος στοιχηματισμού της Neurosoft προωθεί στο «Πάμε Στοίχημα» η σημερινή διοίκηση του ΟΠΑΠ.

Το σύστημα αυτό φιλοδοξεί να προσφέρει στους παίκτες αισθητά καλύτερες αποδόσεις κυρίως στα στοιχήματα συνδυασμού, κίνηση που στοχεύει στην ανανέωση του παιχνιδιού και στην ενίσχυση του τζίρου του.

Τις επικείμενες αλλαγές στο παιχνίδι προανήγγειλε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Κωνσταντίνος Λουρόπουλος σε τηλεδιάσκεψη που είχε το μεσημέρι της Πέμπτης με τους αναλυτές, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων για το πρώτο εξάμηνο του 2013.

Όπως ανέφερε:

 «Ο Οργανισμός σύντομα θα ανακοινώσει ένα “μοναδικό προϊόν” αθλητικού στοιχηματισμού το οποίο, προσφέροντας σημαντικά καλύτερους όρους προς τους παίκτες, θα ενισχύσει αισθητά τον τζίρο της εταιρείας διατηρώντας συχγρόνως το pay out της εταιρείας. Το νέο αυτό προϊόν είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του ΟΠΑΠ με τη Neurosoft, εταιρείας παραγωγής λογισμικού και ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων στην οποία ο ΟΠΑΠ συμμετέχει με ποσοστό 30% στο μετοχικό της κεφάλαιο».

Το νέο προϊόν αποτελεί ειδική εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης κινδύνων BOLT, το οποίο έχει αναπτύξει η Neurosoft. Το BOLT, ένα ολοκληρωμένο προϊόν διαχείρισης στοιχηματικών προϊόντων, ήδη εφαρμόζεται στο «Πάμε Στοίχημα», και τώρα θα χρησιμοποιηθεί ως βάση για το νέο στοιχηματικό προϊόν.  

Πρόκειται για μια υποδομή την οποία είχε εισαγάγει ο προηγούμενος πρόεδρος του Οργανισμού, Χρήστος Χατζηεμμανουήλ και υιοθετεί ο διάδοχός του Κωνσταντίνος Λουρόπουλος.

Στόχος της καινοτομίας που ανακοίνωσε ο κος Λουρόπουλος, και η οποία αποτελεί παγκόσμια «πρωτιά» της εταιρείας, είναι να είναι σε θέση ο ΟΠΑΠ να προσφέρει στοιχήματα πολλαπλών επιλογών ή στοιχήματα συνδυασμού σε πολύ καλύτερες αποδόσεις ακόμα και από τους μεγάλους ανταγωνιστές του στο ίντερνετ, οι οποίοι λειτουργούν με πολύ χαμηλότερη γκανιότα και ήδη προσφέρουν στις παίκτες περισσότερους στοιχηματικούς συνδυαμούς.

Χαρακτηριστικό είναι, όπως αποκάλυψε και η ενημέρωση του προέδρου, πως το πρώτο εξάμηνο του 2013, το «Πάμε Στοίχημα» πραγματοποίησε τζίρο 566 εκατ. ευρώ, με τα στοιχήματα συνδυασμού να αποτελούν ένα ποσοστό που ξεπερνά το 55%  του συνολικού ποσού.

TAGS