«Η οικογένειά μας είναι καθαρή. Η Τζούλια ήταν το πιο αγαπημένο πρόσωπο στη ζωή του Μιχάλη», λέει η αλβανίδα οικιακή βοηθός του Μιχάλη Ασλάνη, Βέρα, σε ένα ξέσπασμα για όσα που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για την ίδια και την κόρη της.

«Το κορίτσι μου σπουδάζει στην Κρήτη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τώρα το καλοκαίρι έβγαζε το χαρτζιλίκι της εργαζόμενη σε ένα μαγαζί με τουριστικά στη Μύκονο. Πώς είναι δυνατόν να τον έκλεβε στην Αθήνα;», δηλώνει στην Espresso, προσπαθώντας να δώσει διευκρινίσεις, σχετικά με τις κατηγορίες ότι η ίδια συνετέλεσε στην οικονομική καταστροφή του διάσημου σχεδιαστή. Τα τελευταία είκοσι χρόνια η πνευματική κόρη του σχεδιαστή, Τζούλια, ζει μαζί με τους γονείς της στη βίλα του σχεδιαστή στην περιοχή Κανάλια της Μυκόνου.

«Όλη μέρα κλαίω. Δεν μπορώ να ζω χωρίς τον Μιχάλη. Είχα και αδελφό, αλλά ο Μιχάλης ήταν πάνω από αυτόν. Για μένα ήταν όλη μου η ζωή. Η Τζούλια είναι σε άθλια κατάσταση, δεν μπορεί να κοιμηθεί, να δει φωτογραφίες του. Αν συνεχίσω να είμαι σ΄ αυτήν την κατάσταση, δεν θα μπορέσω να ζήσω» λέει η οικιακή βοηθός.

«Αυτό το καλοκαίρι ήταν δύσκολο για εμάς. Δεν ήταν καλά στην υγεία του και θα μας έλεγε ΄θα έρθω, θα έρθω', δεν το έκανε όμως, υποσχόμενος να μας επισκεφτεί τον Σεπτέμβριο. ΄Θα έρθω να σας δω, γιατί εσύ και η Τζούλια είστε οι αγαπημένες μου' μας έλεγε» περιγράφει και τονίζει: «Το σπίτι στην Μύκονο είναι του Μιχάλη. Εμείς απλά δουλεύουμε εδώ».