Μια ακόμη επιτυχία καταγράφει στο ενεργητικό της η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, η οποία κατάφερε να δώσει ένα νέο δυνατό χτύπημα στους εμπόρους ναρκωτικών. Ειδικότερα, άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, συνέλαβαν δυο εμπόρους ναρκωτικών και κατάσχεσαν μεγάλη ποσότητα κάνναβης.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες, συνέλαβαν δυο Τρικαλινούς, πατέρα και γιο, ηλικίας 66 και 30 ετών αντίστοιχα.

Οι αστυνομικοί κατά τις έρευνες, εντόπισαν και κατασχέσαν ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης σε φούντα βάρους 46,6 κιλών, η οποία ήταν συσκευασμένη σε δέματα 500 και 200 γραμμαρίων αντίστοιχα, έτοιμα προς πώληση. Τα ναρκωτικά καλλιεργήθηκαν από τους ίδιους τους εμπόρους σε δύσβατη περιοχή του νομού Τρικάλων.

Η συγκεκριμένη ποσότητα ναρκωτικών αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες που κατασχέθηκε σε τοπικό επίπεδο.

Με αφορμή τις συλλήψεις των δυο ανδρών, σήμερα ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων, Χρήστος Μπούρας παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, όπου αναφέρθηκε στο γεγονός, ενώ στάθηκε και στις προσπάθειες που καταβάλλονται από τις διωκτικές Αρχές για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Οι δράστες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους , θα προσαχθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ η ποσότητα των ναρκωτικών κατασχέθηκε.