Ρεπορτάζ: Αναστασία Γαλάνη

«Μυστήριο» καλύπτει μέχρι στιγμής την ένοπλη επίθεση που δέχθηκε γνωστός επιχειρηματίας μέσα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., γνωστός 61χρονος επιχειρηματίας που διαμένει στην περιοχή της Βουλιαγμένης τραυματίστηκε σοβαρά από πυροβολισμούς που δέχθηκε από ένοπλο σήμερα τα ξημερώματα μέσα στην οικία του.

Ο δράστης πυροβολούσε αδιακρίτως, ενώ στο σπίτι βρισκόταν και η οικογένεια του επιχειρηματιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένοπλος δεν μπήκε αρχικά στο σπίτι αλλά πυροβολούσε από έξω και πριν προλάβει η οικογένεια να αντιδράσει κατάφερε να εισβάλει και να πυροβολήσει τον επιχειρηματία.

Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης πυροβόλησε το τζάμι της εισόδου, μπήκε στο σπίτι, όπου κοιμόταν ο 61χρονος με τη γυναίκα του και τα δύο τους παιδιά και, ενώ αυτός κατέβηκε από τον πάνω όροφο, να δει τι συμβαίνει, τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε σοβαρά στο μάτι και στο πόδι.Η επίθεση σημειώθηκε στις 4:36 τα ξημερώματα, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας σε σοβαρή κατάσταση.

Η ΕΛ.ΑΣ. αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά καθώς εξετάζεται η περίπτωση να πρόκειται για... ξεκαθάρισμα λογαριασμών αλλά και πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου στρέφοντας τις έρευνες στο περιβάλλον του και πρώην συνεργάτες του. Την προανάκριση πάντως διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.