Φτερά έκανε πριν καλά καλά τοποθετηθεί ο πλαστικός διάδρομος για την εξυπηρέτηση των ατόμων με αναπηρία στην παραλία των Κολυμπίων Ρόδου.

Ο ειδικός διάδρομος από πλαστικό κατάλληλος για χρήση από αναπηρικά αμαξίδια τοποθετήθηκε στην παραλία την Κυριακή στο πλαίσιο σχετικού προγράμματος της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου που υλοποίησε ο δήμος Ροδίων.

Πριν ακόμα συμπληρωθούν 24 ώρες ο διάδρομος… εξαφανίστηκε προς μεγάλη έκπληξη όλων! 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο διάδρομος μήκους τεσσάρων μέτρων είχε τοποθετηθεί την Κυριακή, κάθετα στην παραλία φτάνοντας μέχρι τη θάλασσα για να μπορεί να πλησιάσει εκεί το ειδικό αναπηρικό αμαξίδιο.

Υπολείπονταν ακόμα δώδεκα μέτρα ώστε να φτάσει ο διάδρομος μέχρι και τον κεντρικό δρόμο, τα οποία θα κάλυπτε ξύλινος διάδρομος που θα ενωνόταν με τον πλαστικό ενώ πάνω του θα τοποθετούνταν μοκέτα για να μπορεί να κινείται το αμαξίδιο.

Όταν χτες το πρωί πήγε στην παραλία ο τεχνίτης να πάρει τα μέτρα για να κατασκευάσει το ξύλινο διάδρομο, διαπίστωσε ότι ο πλαστικός διάδρομος είχε κάνει… φτερά.

Φυσικά ειδοποίησε τους αρμόδιους που με έκπληξη είδαν ότι κάποιος τον είχε ξηλώσει προφανώς τις νυχτερινές ώρες της Κυριακής.

Για το γεγονός ενημερώθηκε το αστυνομικό τμήμα Αφάντου.

TAGS