current views are: 1

3 Σεπτεμβρίου 2013
Δημοσίευση16:48

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 5χρονης στο Ίλιον

Ανησυχία και θλίψη προκαλεί η εξαφάνιση της 5χρονης από την Συρία Γουαζάν Χούντα, η η οποία αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή και μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί, παρά την τεράστια κινητοποίηση της αστυνομίας.

Δημοσίευση 16:48’
αρθρο-newpost

Ανησυχία και θλίψη προκαλεί η εξαφάνιση της 5χρονης από την Συρία Γουαζάν Χούντα, η η οποία αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή και μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί, παρά την τεράστια κινητοποίηση της αστυνομίας.

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Καρλιώτης

Ανησυχία και θλίψη προκαλεί η εξαφάνιση της 5χρονης από την Συρία Γουαζάν Χούντα, η οποία αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή και μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί, παρά την τεράστια κινητοποίηση της αστυνομίας.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», κ. Γιαννόπουλος, μιλώντας στo newpost για την αρπαγή του 5χρονου κοριτσιού από τον πατέρα στο «χαμόγελο του Παιδιού» είπε πως όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Ιανουάριο όταν συνελήφθη στο Ελ. Βενιζέλος ένας άνδρας επειδή αποπειράθηκε να βγάλει παράνομα από την Ελλάδα την 5χρονη Χούντα.

Αμέσως μετά τον εντοπισμό τους, η μικρή Χούντα νοσηλεύτηκε δύο μήνες στο νοσοκομείο και στη συνέχεια φιλοξενήθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» με εισαγγελική εντολή ενώ στη συνέχεια καταφέραμε να εντοπίσουμε τους γονείς της και να έρθουμε σε επαφή μαζί τους.

«Ο πατέρας της μικρής ήρθε στην Ελλάδα και θέλησε να πάρει την κόρη του. Προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε να βρει νόμιμο τρόπο μέσω της σουηδικής πρεσβείας, ενώ για να επιβεβαιώσουμε ότι πρόκειται για τον πατέρα υποβλήθηκε ακόμη και σε εξετάσεις DNA. Η απάντηση ήταν αρνητική και για αυτό ο πατέρας επέλεξε την παράνομη οδό».

Πως έγινε η αρπαγή

«Στις 30 Αυγούστου κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου στο Ίλιον με αστραπιαίες κινήσεις κατάφερε να πάρει την κόρη του και να εξαφανιστεί… ΄Ισως και να τα κατάφερε και με τη βοήθεια τρίτων που τον περίμεναν έξω από το κτίριο» ανέφερε στο newpost o κ. Γιαννόπουλος,

Δεν θα κάνουμε το «Χαμόγελο του Παιδιού» κέντρο κράτησης

Καταλήγοντας ερωτόμενος για το εάν επρόκειτο να ληφθούν κάποια μέτρα ασφαλείας είπε:«Δεν θα κάνουμε το χαμόγελο του παιδιού κέντρο κράτησης ούτε θα βάλουμε bodyguards, και δεν θα μπούμε σε τέτοια διαδικασία είναι το μόνο περιστατικό που συνέβη στα 18 χρόνια που λειτουργούμε και είναι ο πατέρας δεν είναι οποιοδήποτε άτομο».

Το κοριτσάκι εξαφανίστηκε στις 30 Αυγούστου, έχει γεννηθεί στις 22/6/2008, ενώ έχει καστανά μαλλιά και καφέ μάτια, ύψος 110 εκ. και βάρος 17 κιλά. Την ημέρα της εξαφάνισης της φορούσε ροζ φόρεμα και άσπρα πέδιλα.


σχετικα αρθρα