Αναφορά προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών κ. Ι. Σακελάκο με κοινοποίηση στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, θα υποβάλει ο Εισαγγελέας Έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων κ. Ι. Αγγελής για το περιστατικό με τον κατηγορούμενο Αλκέτ Ριζάι.

Ο Εισαγγελικός λειτουργός δέχθηκε απειλή από τον Ριζάι, νωρίτερα το μεσημέρι, αμέσως μετά την εκφώνηση της απόφασης του δικαστηρίου για την υπόθεση της απόδρασης με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση Αλκέτ Ριζάι όταν η πρόεδρος εκφώνησε την απόφαση ενοχής τόσο του ίδιου όσο και της συντρόφου του Ασπασίας Μητροπία εκνευρισμένος πέταξε ένα χαρτομάνδηλο στο πρόσωπο του κ. Αγγελή λέγοντας του «Εσύ θα τα πεις με την Σέχτα Επαναστατών. Θα δεις!» Μετά μάλιστα από αυτό ο Ριζάι ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον κατεβάσουν στα κρατητήρια καθώς δεν θέλησε να παραστεί άλλο στην διαδικασία.

Με την αναφορά του ο Εισαγγελικός λειτουργός θα ζητήσει τόσο από τον προϊστάμενο του όσο και από την αρμόδια Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία να κρίνουν αν το συμβάν χρίζει περεταίρω διερεύνησης.