current views are: 1

6 Σεπτεμβρίου 2013
Δημοσίευση06:50

Πανικός στο Παίδων- Έβγαλαν πιστόλια και έκλεψαν τράπεζα μέσα στο νοσοκομείο

Δύο άγνωστοι εισέβαλαν το πρωί στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Δημοσίευση 06:50’
αρθρο-newpost

Δύο άγνωστοι εισέβαλαν το πρωί στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Ρεπορταζ: Αναστασία Γαλάνη

Δύο άγνωστοι εισέβαλαν το πρωί στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία». Οι δύο άνδρες στις 8.10 με την απειλή πιστολιών εισέβαλαν στο υποκάταστημα της Alpha Bank που βρίσκεται στον πρώτο όροφο του νοσοκομείου.

Το νοσοκομείο, να σημειωθεί ότι, αν και ήταν γεμάτο παιδιά που νοσηλεύονται, δεν απειλήθηκαν ζωές. Οι δύο άνδρες δεν έγιναν αντιληπτοί από το προσωπικό αμέσως με αποτέλεσμα να διαφύγουν ανενόχλητοι με τα πόδια. Το ποσό που απέσπασαν από το ταμείο της τράπεζας δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη.

Τα… ερωτήματα

Ωστόσο, ερωτήματα εγείρει το γεγονός ότι οι δύο ένοπλοι κατάφεραν να περάσουν την πύλη και να βγουν από αυτήν χωρίς να κινήσουν υποψίες από τους σεκιούριτι, οι οποίοι φυλάσσουν το χώρο του νοσοκομείου. Οι δράστες ήταν τόσο σίγουροι, καθώς φαίνεται, ότι δεν θα ενοχληθούν από κανέναν που δεν κάλυψαν ούτε τα προσωπά τους. Ένα άλλο ερώτημα που γεννάται είναι πώς χάθηκαν τα πολύτιμα λεπτά από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η ληστεία, οπότε και ειδοποιήθηκε η φύλαξη του νοσοκομείου μέχρι να βγουν από την πύλη οι ληστές. Σε κάθε περίπτωση, οι δράστες είχαν οργανώσει καλά την ληστεία τους, ωστόσο ζητήματα προς προβληματισμό δημιουργεί το γεγονός ότι μπορεί ο καθένας να εισβάλλει σε νοσοκομεία, και μάλιστα όπου βρίσκονται παιδιά, και να απειλεί με όπλα.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για το περιστατικό μέσω των καμερών του νοσοκομείου, ενώ αναζητά τους δράστες.


σχετικα αρθρα