current views are: 1

6 Σεπτεμβρίου 2013
Δημοσίευση11:41

5+1 beauty trends της νέας σεζόν

Δημιούργησε τις πιο hot τάσεις ομορφιάς, εμπνευσμένη από τα shows των μεγαλύτερων οίκων μόδας.

Δημοσίευση 11:41’
αρθρο-newpost

Δημιούργησε τις πιο hot τάσεις ομορφιάς, εμπνευσμένη από τα shows των μεγαλύτερων οίκων μόδας.

Δημιούργησε τις πιο hot τάσεις ομορφιάς, εμπνευσμένη από τα shows των μεγαλύτερων οίκων μόδας.
Υιοθέτησε πριν από όλες τις μεγαλύτερες τάσεις ομορφιάς για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2013-2014!

Στα νύχια και την επιδερμίδα, το natural αποτέλεσμα και οι ματ υφές είναι η top πρόταση των οίκων μόδας, ενώ στα μαλλιά τα αξεσουάρ και ο έξτρα όγκος πρωταγωνιστούν για ακόμα μια σεζόν. Στο μακιγιάζ επιλέγουμε σκουρόχρωμες καφέ και βυσσινί αποχρώσεις, δίνοντας έμφαση στα χείλη.

Δες τα 5+1 beauty trends που μπορείς να δοκιμάσεις πριν καλά καλά μπει το Φθινόπωρο:

1. Berry everything: Μπορντώ και βυσσινί χρώματα στα μάτια για εντυπωσιακό, βραδινό μακιγιάζ.

2. Headbands: Κορδέλες και αξεσουάρ στα μαλλιά παραμένουν μεγάλη τάση και τη νέα σεζόν! Φέτος δεν χρειάζεται να επενδύσεις σε τίποτα fancy και λαμπερό, ακόμα και μια απλή μαύρη κορδέλα θα σε κρατήσει up to date.

3. Ματ μανικιούρ: Nude βερνίκια και ματ υφές είναι η μεγαλύτερη πρόταση στο μανικιούρ για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013-2014.

4. Ξέχνα τη μάσκαρα: Και όμως! Φέτος η μάσκαρα είναι περιττή, και έμφαση στο βλέμμα δίνουν με διακριτικό τρόπο τα υγρά eyeliner! Τόνισε τις βλεφαρίδες σου, δημιουργώντας μια γραμμή σύριζα στα επάνω βλέφαρα με καφέ ή μαύρο eyeliner.

5. Big Hair: Δώσε όγκο στα μαλλιά σου και κλέψε λίγη από τη λάμψη των 50’s! Το New Look κάνει δυναμικό comeback και στο χώρο της ομορφιάς με ρόλερ στα μαλλιά να χαρίζουν όγκο σε ένα curly αποτέλεσμα.

6. Ματ επιδερμίδα: Αλαβάστρινη επιδερμίδα , χωρίς γυαλάδες προτείνουν οι μεγαλύτεροι οίκοι με την πούδρα να γίνεται σύμμαχός μας σε κάθε εμφάνιση. Ξέχνα λοιπόν τα bronzer και πόνταρε σε προϊόντα που υπόσχονται τέλεια κάλυψη και ματ υφή.


σχετικα αρθρα