Ακόμη και... πλαστικά καφάσια κλέβουν πλέον οι επιτήδειοι, με σκοπό να βγάλουν μεροκάματο πουλώντας τα! Στην περίπτωση δυο αλλοδαπών που συνελήφθησαν στα Τέμπη, όμως, ερευνάται αν πρόκειται για μέλη κάποιας από τις σπείρες που λεηλατούν την παραγωγή των αγροτών στη Θεσσαλία.

Οι δύο Αλβανοί ηλικίας 30 και 46 χρόνων έπεσαν σε μπλόκο αστυνομικών που ακινητοποίησαν το Ι.Χ. φορτηγό τους για να το ελέγξουν και βρήκαν μέσα 214 άδειες πλαστικές κλούβες για τη μεταφορά οπωροκηπευτικών. Όμως, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. είχαν ενημερωθεί ότι για μια ανάλογη κλοπή που είχε γίνει την προηγουμένη από τον υπαίθριο χώρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου.

Οι αλλοδαποί δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν πώς βρέθηκαν τα καφάσια στην κατοχή τους κι έτσι αποκαλύφθηκε ότι αυτοί ήταν οι δράστες της κλοπής. Έτσι, το φορτηγό τους κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων και τα καφάσια επιστράφηκαν στον συνεταιρισμό, ενώ οι ίδιοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας για τα περαιτέρω.